Verander of verdwijn! Disruptie workshop.

Afbeelding1

ZP CONNECT ORGANISEERT DISRUPTIE WORKSHOP – 20 JUNI 2017.

 

Verander of verdwijn!

De markt voor zelfstandig professionals verandert momenteel razendsnel. Uw klanten zoeken anders dan u gewend bent. Dat dwingt u om uw marketing drastisch aan te passen. Ook zoeken uw klanten andere type professionals met nieuwe kwalificaties en skills. Ze verlangen snellere levering. Bredere oplossingen dan alleen een verpakkingskundige, HR adviseur, sales&marketing etc. Dit zijn ontwikkelingen die u niet kunt negeren! De disruptie workshop helpt u veranderen door middel van inspiratie, brainstormen en delen van kennis en ervaring. Raak niet achterop en bereid u op deze veranderingen voor!

 

Wat kunt u van deze workshop verwachten?

Deze workshop geeft u een overview van de voornaamste ontwikkelingen in de markt voor zelfstandig professionals. Wij delen de relevante trends voor de detacheringsmarkt met u. En door de brede oriëntatie van uw trainer krijgt u inzicht in voorbeelden en best practices vanuit andere vakgebieden. U vertrekt huiswaarts met veel inspiratie, hele concrete handvatten en een zak vol praktische nieuwe ideeën.

 

Agenda

 • Introductie
 • De belangrijkste uitdagingen voor zelfstandig professionals op een rij
 • Change or get lost! – waarom u moet veranderen om te kunnen overleven
 • De enorme impact van ‘het nieuwe koopgedrag‘ op u als zelfstandig professional
 • Marketing is the new sales – Maar wat betekent dit nou praktisch voor u?
 • Uw sales proces moet zowel effectiever als goedkoper worden – the new sales motion
 • Churn Management – Wat moet u doen en laten om uw klanten langdurig aan u te binden?
 • Het einde van ‘stand-alone’ – omarm de ZP connect kruisbestuiving
 • Waar en hoe start u dit verander proces in uw onderneming?
 • Dit is hoe ZP connect u in dit transformatie proces kunt ondersteunen!

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor zelfstandig professionals.

 

Wie is uw trainer?

Deze workshop wordt door Rijk van Korlaar verzorgd. Rijk is een manager in het mkb. In de afgelopen jaren begeleidde hij diverse organisaties bij hun vraagstukken. Hij is tevens voorzitter van de NL Packaging Awards en het Packaging Industry 2017 congres? Bekijk Rijk van Korlaar’s LinkedIn profiel.

 

In mijn ogen staan we voor grote veranderingen. “The internet of things” vormt de aanleiding voor allerlei ontwikkelingen die ons (gaan) raken. Disruptie, oftewel veranderingen, van bestaande business modellen en werkmethoden is het gevolg. Dat speelt in elk werkveld. In de verpakkingswereld herkennen we de groei van digitaal drukken en personaliseren, web retail verpakkingen en ook de noodzaak voor een duurzame oplossing is verschoven van een “nice to have” naar een “must have”.  Nu de economie weer aantrekt komt er opnieuw snel schaarste aan goed personeel. Een werkveld waar bij zelfstandig HRM professionals een klankbord kunnen zijn voor ondernemers die wellicht niet tijdig bijsturen. Kortom, “The internet of things” versnelt bedrijfsprocessen. Wij als Zelfstandig Professionals hebben dan veel te bieden.

Vanuit dat perspectief hebben we een workshop ontwikkeld om op een hele praktische wijze kennis te maken met deze nieuwe wereld en mensen te laten ontdekken wat het voor hen of de onderneming betekent.” Aldus Rijk van Korlaar.

 

Wanneer en waar?

Deze disruptie workshop vindt plaats op dinsdag 20 juni 2017 bij De Kortenhof in Erichem (nabij de A15 en de A2).

 

Begin en eindtijd.

Deze workshop start om 9 uur en duurt tot 12 uur.

 

Kosten deelname.

De workshop wordt u geheel gratis aangeboden.

 

Aanmelden.

Stuur je aanmelding voor vrijdag 16 juni 2017 naar info@zpconnect.eu. Aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst verwerkt.

 

Reacties van eerdere deelnemers.

 • “Deze disruptie workshop is een geweldige eye-opener!”
 • “Een must-do voor elke business owner die z’n onderneming serieus neemt.”

 

“Het draait om de toekomst van uw onderneming. Niet deelnemen kan op termijn dus wel eens veel duurder uitpakken….”

Menu

Hulp nodig?
Bel: +31 (0) 653 356 849
Mail: info@zpconnect.eu

Uit de praktijk

Carton Specialist

I am specialized in corrugated packaging. Every package is to improve, is my slogan!

Romuald
Van Blokland Structural Design
Packaging Designer

Practical and focused on the solution. I  love to analyze packaging processes and optimize it. Preference for non-food industry. Where I find sustainability, energy and material saving very important.

Anneke
Van der Straaten
Senior Packaging Designer / Project Manager

I advise and support packaging and packaging producing companies in the packaging development. Also interim projects with respect to packing development belong to the possibilities.

Mirjam
SNeL
Sustainability Strategist

I have over 20 years experience as a sustainable industrial designer. I also worked as a researcher at TNO and as (guest) teacher at the Gerrit Rietveld Academy, TU Delft and the Dutch Packaging Centre NVC.

Siem Haffmans
Partners for Innovation